Je bekijkt de reis...

Vietnam
a
A
12 april 2014 14:01 | Door: Wytsie
Nog steeds lekker aan het genieten girls! Niet teveel drinken he ;-) Zegt grote zus haha! Veel plezier in Sapa ik zal het maar weer eens even googelen! Dikke tuut en liefs
13 april 2014 12:00 | Door: Hennie van Dijk
Goede morgen dames.
Jullie verslag weer even gelezen.
Zoals je zus al zei: Hinke en Femke rustig aan met dat goedkope bier daar hoor.
Snap wel dat jullie dorst hebben, maar de kater die komt later.
Maar alle gekheid op een stokje, fijn dat we zo een beetje mee reizen.
29 graden daar zitten wij ver van af, 12 dan houd het hier wel op.
Nou lekker genieten en we horen wel eens weer.
Groet van Hennie.
13 april 2014 20:04 | Door: Ans en Dirk
Jullie reisverslag gelezen jullie hebben weer veel gezien.
En ook weer heel wat beleefd.
Wat fijn dat het daar iets koeler is. maar nog lekker warm.
We wachten af wat je in Sapa weer gaat beleven.
Lekker genieten en we horen weer.
knuffel en een dikke tuut
Dirk en Ans.
13 april 2014 22:07 | Door: djoeke douma
Hallo daar!
Wat weer een belevenissen.Als het erg warm is,is een koud biertje niet te versmaden,maar het is
niet overal van Heineken! Vanmiddag vierden we de verjaardag van Gera en Theo.Was gezellig met de familie.Wat mooi dat die landen zo verschillend zijn.Foto.s zijn altijd welkom!
ALLES WAT IKZIE, DAAR STAAN JULLIE STRALEND OP!
Geniet van alles wat je tegenkomt en ziet en vee lliefs en tot de volgende keer!
Oma
14 april 2014 19:50 | Door: Tinus en Tineke
Hoi Hinke en Femke,
Wat weer een prachtig reisverhaal. De warmte die jullie meemaken moeten wij niet aan denken.
Zou dat (onze) leeftijd zijn? In ieder geval jullie genieten volop van rondkijken, een hapje, een lekker drankje een shotje een boottochtje, een busreis, een vliegtochtje, wat wil je dan nog meer. Ook lezen dat jullie wel eens even niet fit zijn, komt dat van het "kruidige"eten?
Gelukkig genieten jullie volop en een dagje rust kan ook vast geen kwaad.
Hinke en Femke geniet maar wees voorzichtig!!
Een dikke reisknuffel uit het dorp SEX-BIER_UM van Tent
14 april 2014 21:20 | Door: Erik
En wederom weer een boeiend verhaal. 17 cent??? Onverharde wegen! Gelukkig zijn de wegen hier wat beter en ja dan betaal natuurlijk wel wat meer accijns op je biertje.
Geniet!!!
Groet Erik
15 april 2014 21:18 | Door: janneke
Hoi Femke en Hinke,
heerlijk om zo door de landen te trekken, en je maakt nog heel veel mee, maakt makkelijk contact, daarom moet je dit ook doen op een bepaalde leeftijd, ze nemen je het nooit weer af. Toen wij naar sapa gingen met een kleine groep deed de auto het niet meer, die hebben we een stuk moeten drukken, wij sliepen bij de plaatselijke bevolking op de grond, maar dat is al wel even geleden, het is een mooi gebied daar, je kunt er behoorlijke wandelingen maken en het zijn mooie mensen. ben benieuwd hoe jullie het vinden,
We lezen weer en reizen in gedachten met jullie mee. Joop en Janneke
16 april 2014 14:24 | Door: Marloes
Heerlijk moppies, optimaal genieten! :-) Tuut!
16 april 2014 14:48 | Door: djoeke douma
Lieve dames,
Van Hinke al bericht gehad waar Sapa ligt. Het nu nog vinden. Wat zien jullie veel door al die verschillende landen te bezoeken! Wat mooi om mee te maken,je moet het maar durven en ook voldoene pecunia hebben,maar niet overal is het bier zo goedkoop.Dat Vietnam iets koeler is,i s natiuurlijk nooit weg. Di hitte went nooit Dat hebben we wel gelezen van de mensen die uit Nederland naar Indonesie gingen in vroeger tijden.Morgenavond komen Ilse en Marrit hier eten :Thais!
Tot de volgende keer!
Liefs,